سرطان یکی از بیماری های مزمنی است که می تواند آسیب های زیادی را به بدن وارد کند و در صورت عدم درمان مناسب منجر به مرگ می شود. به همین دلیل، افراد باید به محض مشاهده اولین علائمی که نشان دهنده ابتلا به بیماری سرطان هستند سریعا درمان را آغاز کنند و نزد پزشک رادیوتراپی انکولوژی بروند. نازوفارنکس بخشی از دهان است که می تواند مانند هر اندام دیگری منجر به سرطان شود. ممکن است این سوال برای شما مطرح شود که نازوفارنکس چیست و سرطان آن چه علائمی دارد. همچنین، ممکن است سوالاتی در مورد تشخیص سرطان مری داشته باشید. در ادامه این مطالب به این موضوع می پردازیم.
نازوفارنکس کدام بخش از بدن است؟
نازوفارنکس چیست ؟ این سوال یکی از سوالاتی است که افراد زیادی می پرسند. اگر بخواهیم پاسخ علمی و دقیقی به این سوال بدهیم باید بگوییم نازوفارنکس بخشی از پشت سقف دهان است که بسیار نرم است. با توجه به محلی که نازوفارنکس قرار گرفته است شما نمی توانید به صورت مستقیم به آن مشاهده کنید و باید با نگاه کردن در آینه این قسمت را ببینید. نازوفارنکس مانند هر اندام دیگری در بدن ممکن است که دچار سرطان شود و در این شرایط باید روند درمان آغاز گردد.
علائم سرطان نازوفارنکس چیست؟
اکنون که با این سوال آشنا شده اید که نازوفارنکس چیست ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید علائم سرطان نازوفارنکس کدامند. برخی از این علائم به شرح زیر هستند:
- کاهش شنوایی و یا احساس پری در گوش
- احساس وجود یک توده در گلو که پس از سه هفته این حس از بین نمی رود
- خروج ترشحات خونی از بینی بدون علت خاص
- بروز مشکلات در بلع
- بروز مشکلات در صدا
درمان سرطان نازوفارنکس چیست؟
پس از آنکه متوجه شدید نازوفارنکس چیست و علائم سرطان آن کدامند، اکنون باید با روش های درمانی آغاز شوید. درمان سرطان نازوفارنکس با توجه به نوع توده و مرحله سرطان مشخص می شود. ممکن است پزشک تنها شیمی درمانی و یا پرتودرمانی را تجویز کند و یا ممکن است پزشک از شیمی درمانی و یا پرتودرمانی برای آماده سازی بدن برای جراحی استفاده نماید. گاهی پس از جراحی برای جلوگیری از عود سرطان شیمی درمانی و پرتودرمانی ادامه داده می شوند.
آیا سرطان نازفارنکس می تواند منجر به سرطان دیگر شود؟
بهتر است بدانید گاهی سرطان نازوفارنکس می تواند تنها در ناحیه نازوفارنکس گسترش یابد و گاهی این سرطان در بخش های دیگر بدن نیز رشد می کند که در این صورت متاستاز رخ داده است. توده های بد خیم دچار متاستاز می شوند و در نتیجه سلول های سرطانی به بخش های دیگر بدن منتقل می شوند. کنترل این بیماری بسیار مهم است و می تواند به بیمار کمک کند مدت زمان بیشتری عمر کند. به همین دلیل، به محض تشخیص سرطان نازوفارنکس باید سریعا وارد پروسه درمانی شوید و به توصیه های پزشک توجه داشته باشید.
متخصص رادیوتراپی و انکولوژی چه کاری انجام می دهد؟
همانطور که در بالا به این موضوع اشاره کردیم یکی از روش های درمان سرطان پرتو درمانی است. اما باید بدانید پرتوهایی که به سلول های سرطانی ارسال می شوند باید با توجه به نوع تومور و محل قرار گیری آن انتخاب شوند و شدت پرتو نیز باید به طور دقیق مشخص باشد. متخصص رادیوتراپی و انکولوژی دقیقا در این حیطه فعالیت دارد و می تواند روند رشد تومور را از بین ببرد. با توجه به این موضوع که متخصص رادیوتراپی و انکولوژی به طور مستقیم در درمان سرطان دخیل است، وظیفه سنگینی را بر عهده دارد و باید به موارد متعددی توجه کند.
روش تشخیص سرطان مری چیست؟
سرطان مری یکی از سرطان های حادی است که این روزها افراد زیادی به دلیل سبک زندگی ناسالم به آن مبتلا می شوند. بنابراین، شناخت علائم این سرطان باعث می شود که بیماران هر چه سریعا برای تشخیص سرطان مری اقدام کنند. دشواری در بلع، استفراغ های مکرر و خون در سرفه از جمله مواردی هستند که شما را برای تشخیص سرطان مری به سمت پزشک می کشانند. پزشک نیز برای تشخیص سرطان مری از روش هایی نظیر آزمایش خون، ام آری آی و سی تی اسکن و بیوپسی بافت سرطانی استفاده می کند.
برای درمان سرطان نازوفارنکس به کجا مراجعه کنیم؟
تا به اینجا تلاش کردیم پاسخ های مناسبی را در رابطه با سوال نازوفارنکس چیست در اختیار شما قرار دهیم. همانطور که متوجه شده اید در پاسخ به سوال نازوفارنکس چیست باید بگوییم بخش از حلق است که در پشت بینی قرار گرفته است و شما با استفاده از آینه می توانید آن را به خوبی ببینید. در صورتی که این بخش از بدن دچار سرطان شود باید سریعا برای درمان اقدام کنید. اگر به دنبال پزشک حاذقی برای تشخیص سرطان مری، سرطان نازوفارنکس و یا سرطان های دیر هستید، می توانید به دکتر فرشید اربابی مراجعه کنید و از خدمات گسترده ایشان در زمینه درمان سرطان به عنوان پزشک رادیوتراپی و انکولوژی بهره مند شوید.
این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده و مرکز مشاوره انتخاب نو مسئولیتی درباره آن ندارد.
دیدگاه خود را بنویسید