پدر شدن تجربه ای ناب و عالی است که هر مردی می تواند در زندگی اش تجربه کند ولی شروع این دوران زمانی برایتان لذت بخش خواهد بود که راهش را بدانید و همسرتان را در این دوران همراهی کنید و برخی از اصول را رعایت کنید. در ادتمه به چندین توصیه مهم اشاره می کنیم که برای شما می تواند مفید باشد.
1.دانستن نیازهای همسرتان:
ابر اساس نظر روانشناسان ازدواج گر نمی توانید نیاز های همسرتان را تشخیص دهید از خودش بپرسید که چه چیزهایی می خواهد و یا نمی خواهد و اگر که در توان دارید نزد مشاور بروید و تلاش کنید هر آن چه را که برای این دوران نیاز است را یاد بگیرید و آن ها را انجام دهید و برای آن ها تلاش کنید و از این مرحله و تغییرات آن و کارهایی که باید بکنید غافل نشوید.
2.مراقب خودتان باشید.
یکی از مهم ترین توصیه ها این است که به همسرتان توجه کنید و مراقب باشید که غافل نشوید. بارداری تجربه مشترکی است که هر دو شما باید درباره احساساتتان با هم حرف بزنید و در کنار این ها خود را نیز فراموش نکنید و گارهایی که می تواند برای شما بهتر باشد و باعث مراقبت شما از خودتان شود را انجام دهید.
3.خودتان را علاقه مند نشان دهید.
همسرتان دچار تغییرات زیادی خواهد شد و واکنش های جدیدی را تجربه خواهد کرد و احساس خواهد کرد و به احتمال زیاد او خواهد خواست راجع به این تغییرات و احساسات با شما حرف بزند و فراموش نکنید که همسرتان اعتماد به نفس و احساس امنیت می خواهد و جز شما کسی نمی تواند این احساسات را در او ایجاد کند.
4.درباره بارداری مطالعه کنید.
اگر می خواهید همسرتان را حمایت کنید باید بیشتر اطلاعات داشته باشید و مطالب مفیذ بسیار زیادی در این مورد نوشته شده است و لازم است که از آن ها اطلاعات کافی داشته باشید تا اشتباهی نکنید و بتوانید از این مسیر لذت ببرید. این را بدانید که هر چقدر اطلاعات بیشتری در این زمینه داشته باشید بهتر می توانید عمل کنید.
5.هنگام رفتن به دکتر همسرتان را همراهی کنید.
بر اساس مطالعات کلینیک سکس تراپی مهم ترین دلیل همراهی همسرتان احساس آرامش و همدلی است و در این وران هیچ چیزی به اندازه همدلی مورد نیاز نیست و معمولا زن ها در این دوران هیجان زده و عصبی هستند و ممکن است بعضی از نکات ضروری را به یاد نسپارند و این شما هستید که باید در این مسیر به او کمک کنید.
6.نگرانی های همسرتان را کم کنید.
بارداری باعث تغییرات روانی و جسمی زیادی می شود و این می تواند برای فرد بسیار تنش زا باشد. پس سعی کنید درباره مسائل دیگر فشارهای غیر ضروری به او وارد نکنید و به او کمک کنید تا بیشتر استراحت کند و از این دوران لذت ببرد.
7.بی خوابی های همسرتان را در نظر داشته باشید.
به دلیل تغییرات گسترده ای که این دوران برای فرد به همراه دارد باید بدانید که تغییرات خواب یکی از آن هاست. در این دوران زنان باردار خواب راحتی ندارند و نمی توانند آنجور که می خواهند بخوابند و در نتیجه خواب آن ها کمتر می شود. پس این شرایط او را بدانید و سعی کنید که او را درک کنید.
8.صبور باشید.
از رفتارهای نامتعارف همسرتان تعجب نکنید زیرا که به دلیل تغییرات هورمونی ممکن است گاهی بسیار شاد و خوشحال باشد و گاهی اوقات بسیار عصبی و ناراحت شود. برخی از حالت هایی که می توانید در ای دوران از او ببینید، گریه های بی دلیل، سکوت های طولانی، انزواطلبی، خیجان و شادی بیش از اندازه و احساساتی شدن همگی ممکن است در یک دوره کوتاه اتفاق بیفتد و سعی کنید که در این دوران صبور باشید.
9. به او بگویید که دوستش دارید.
همسرتان ممکن است که اضافه وزن پیدا کند و یا دست و پایش ورم کند و اجزای صورتش نیز پف کند و با تغییراتی همره باشد و همه ی این تغییرات ممکن است که او را آزار دهد و آن ها را دوست نداشته باشد و زمانی می تواند آرام تر شود که بداند با این شرایط هنوز او را دوست دارید و به او آن را یادآوری می کنید.
11. تهوع صبحگاهی را جدی بگیرید.
تهوع صبحگاهی یکی از ناخوشایند ترین حالت جسمی در روران بارداری است و بسیاری از زنان درگیر این حالت می شوند که آمار ها هفتادو پنج درصد را نشان می دهد. سندرم های صبحگاهی با سردرد، خواب آلودگی ، احساس تهوع و بالا آوردن است. و در بین زنان مدت زمان آن متفاوت است. برخی از زنان ممک است که تا پایان بارداری درگیر این موضوع باشند و یا برخی دیگر ند ماه آن را تجربه کنند. در این وضعیت سعی کنید کارهای لازم را انجام دهید و جهت به دست آوردت اطلاعات کافی در این زمینه مطالعه داشته باشید و یا با پزشک در ارتباط باشید.
پایان بارداری به معنی تمام شدن کسئولیت شما نیست و پس از تولد نوزاد نیز با مسئولیت های دیگری همراه خواهید بود. مهم ترین بخشی که تحت تاثیر این شرایط قرار دارد، زمان است و یکی از مسائلی که والدین به شدت با آن درگیر هستند کمبود زمان است. و آشنا ترین آن ها خوابیدن است. یعنی زمان کافی برای خوابیدن نخواهید داشت. کمبود زمان برای با هم غذا خوردن، کار، دید و بازدید، رسیدگی به کارهای خانه، داشت رابطه جنسی با همسر، تلویزیون و حتی حمام رفتن موارد دیگری است که می تواند در شرایط جدید دیده شود. این دوره بیشتر از هر فردی مادر را درگیر می کند که با رعایت کردن برخی از اصول و توصیه ها می توانید رابطه بهتری را با همسرتان تجربه کنید و آن را سرزنده نگه دارید. طبیعی است که در این دوران با چالش های زیادی مواجه می شوید اما با کمک یکدیگر می توانید این روزها را با لذت سپری کنید و تجربه های زیادی را کسب کنید برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با بهترین مراکز روانشناسی در ارتباط باشید.
دیدگاه خود را بنویسید