اختلال وسواس به طور موثری تحت کنترل در می اید. برای این که در کنار این اختلال زندگی موفقی داشته باشید، نیاز دارید بیاموزید چگونه ان را مدیریت کنید متخصصان سلامت روان می تواند به شما کمک کند تا با بهترین شیوه با اختلال خود کنار بیاییدو به مرور زمان خواهید اموخت چه راهکارهایی بهترین تاثیر را بر مدیریت شما بر علایم بیماری خواهد داشت که بتوانید زندگی با عملکرد خوب را داشته باشید. علاوه بر ان ما به برخی از موارد اشاره می کنیم که می تواند به شما در این زمینه کمک کند.
سبک زندگی سالم:
طبق نظر روانشناس مشاور سبک زندگی شما می تواند بر نحوه احساسات شما اثر بگذارد. انتخاب برخی از سبک های مشخص زندگی می تواند به شما کمک کند احساس بهتری داشته باشید و علائم خود را به سادگی مدیریت کنید. وقتی شما از خودتان مراقبت نکنید برای خسته شدن مساعد هستید و همچنین گرفتار مشکلات خواب، استرس، تنش و مشکلات تمرکز خواهید شد. و این مشکلات به مرور زمان برای مضطرب شدن شما را اسیب پذیر می کند و علائم وسواس را در شما بیشتر می کند. اما اگر که یک سبک زندگی سالم داشته باشید می توانید اضطراب و علائم دیگر را کنترل کنید. اطمینان از خوب خوردن، خوب ورزش کردن، داشتن خواب کافی راه هایی هستند که بدن شما را در حالت تعادل نگه دارد. شروع کردن روز با خوردن صبحانه، خوردن غذاهای سالم در وعده های منظم می تواند قند خون را ثابت نگه دارد و این باعث کاهش اضطراب خواهد شد. همچنین خوردن میوه، سبزیجات و ... نیز قند خون را ثابت نگه داشته و سطح انتقال دهنده های عصبی مانند سروتونین را افزایش می دهد و باعث خلق و خوی ارام در شما می شود.
تقویت اندروفین:
ورزش کردن به طور خاص ، ابزار ثدرتمندی است که کمک می کند اضطراب و استرس کاهش یابد. ورزش کردن یک راه طبیعی برای داشتن حس خوب است . برای بیماران وسواس ورزش کردن می تواند حواس بیمار را از وسواس ها و اجبارهایش پرت کند.
خواب کافی:
خوابیدن به مقدار خیلی ک یا خیلی زیاد مدیریت علائم وسواس را سخت تر می کند. کارشناسان توصیه می کنند که اغلب مردم باید شبانه روز هفت تا هشت ساعت بخوابند. وقتی فرد به خوبی استراحت کرد، راحت تر می تواند روحیه خود را در حالت تعادل نگه دارد. که این بر نحوه کنار امدن بیمار با اضطرابش اثر می گذارد. به رخت خواب رفتن و بیدار شدن در ساعات معین و مشابه می تواند به پایه گذاری عادات سالم شما کمک کند اگر شما در مورد خوابتان دچار مشکلی هستید می توانید با پزشک در مورد ان مشورت کنید. دنبال نمودن یک برنامه منظم روزانه و تنظیم زمان وعده های غذا خوردن ، کار و تحصیل، کارهای منزل ، سکوت و استراحت و ساعات خواب کمک می کند تا یک روتین روزانه را ایجاد نمایید. دنبال کردن برنامه منظم رخداد های هر روز را قابل پیش بینی می کند که باعث کاهش استرس می شود. یک روال منظم کمک می کند تا کارها را انجام دهید و به شما یاداوری می کند که باید اولویت ها را بشناسید و برای خود وقت بگذارید.
مدیریت فشار روانی یا استرس:
بر اساس مطالعات مشاوره ازدواج و فردی مدیریت کردن فشار روانی روش دیگر برای کاهش اسیب اضطراب است. و روشی است که موجب آسیب پذیری شما در مقابل اضطراب می گردد. رخداد های استرس زا می تواند علائم و نشانه های اختلال وسواس را تحریک و شدید تر کند. روش ها و تکنیک های متعددی وجود دارد که شما می توانید با استفاده از ان ها استرس را کاهش دهید. برخی از مردم با هنر و نوشتن برای ازاد سازی فشار روانی یا استرس استفاده می کنند و حتی تمرکز و ریلکس کردن می تواند به ان کمک کند.
اموختن در مورد وسواس:
طبق نظر مشاور خانواده افراد مبتلا به این اختلال وسواس ها و اجبار ها را تجربه می کنند و به شکل پایداری هستند. افکار سرزده و ناخواسته بار ها و بار ها در مغزشان تکرار می شود و قادر به کنترل و توقف ان ها نیستند. در حالی که فرد مبتلا به این اختلال می داند و آگاه است که وسواس های او منطقی و معقول نیست ولی این احساسات و افکار در او بسیار شدید هستند. در حالی که افکار وسواس گونه در مغز هستند، اجبار ها رفتارهای فیزیکی هستند که فرد مبتلا به طور مکرر انجام می دهد تا اضطراب را تشویش را کاهش دهد. و این اجبار ها در افراد متفاوت و برخی دیگر مشترک هستند. این مهم است که درباره اختلال خود بیشتر بدانید . با داشتن اگاهی می توانید تصمیم هایتان را درباره نوع درمان و مدیریت علایم اطلاعات بگیرید.
درمان اساسی از سوی متخصصان:
ممکن است که به دلیل وجود این اختلال و عدم توانایی شما در کنترل آن عملکرد تحصیلی، شغلی، اجتماعی و بسیاری از موارد دیگر افت زیادی پیدا کند و این می تواند در روند زندگی شما موثر باشد به هعمین دلیل برای داشتن آرامش بیشتر و زندگی بهتر با عملکرد موفق تر با مراکز روانشناسی خوب در تماس باشید و از مشاوران متخصص در این زمینه درمان های لازم را دریافت نمایید.
دیدگاه خود را بنویسید