ازدواج مجدد از بسیاری جهات ، متفاوت از ازدواج اول است ولی مهارت های زناشویی در مورد آن یکسان است . می توانیم بگوییم که مانند ازدواج اول ، ازدواج مجدد راهی برای درمان تنهایی نیست .در ادامه به باور های غلط در مورد ازدواج می پردازیم که عبارت اند از :
ازدواج های مجدد موفق هستند .
اگر چه بسیاری از ازدواج های مجدد موفق هستند و آن هم بستگی به عامل جدایی و تغییراتی که ایجاد شده است ، دارد . ولی در کل ، احتمال شکست در ازدواج وجود دارد و نمی توانیم بگوییم که حتما ازدواج مجدد موفق خواهد بود .
به دلیل تجربه رابطه بهتر خواهد بود :
تا زمانی که فرد مشکلات و عیب های خود را پیدا نکند و آن ها را به درستی حل نکند و تصمیم درست در ازدواج نگیرد ، همیشه رابطه بد تر خواهد بود و به درستی پیش نخواهد رفت . مخصوصا اگر فرزندی از ازدواج قبلی وجود داشته باشد . وضعیت دشوار تر خواهد بود . به همین دلیل توصیه می شود تا زمانی که اثرات و عوارض منفی و مشکلات ازدواج قبلی به درستی بر طرف نشده اند ، فرد ازدواج مجدد نکند . حتی اگر علت جدایی فوت همسر باشد باید از حالت های منفی آن خارج شده و به صورت منطقی تصمیم به ازدواج بگیرد . پس در حالت کلی در هر نوع جدایی فرد نیازمند مدت زمان مشخص برای کنار آمدن با شرایط و خود می باشد و نباید بدون بهبودی و در آن شرایط تصمیم به ازدواج دوباره بگیرد . برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با روانشناسان قبل ازدواج مشورت کنید تا شما را راهنمایی کنند .
من با تو ازدواج می کنم نه خانواده ات :
در حالت کلی ، این حرف درست است ولی همیشه فامیل در زندگی زوجین نقش دارند ، خصوصا اگر ازدواج مجدد باشد ، به همین دلیل توصیه می شود تا آن جا که ممکن است رضایت خانواده ها برای ازدواج مجدد وجود داشته باشد ولی در نهایت تصمیم خود طرفین نقش اصلی را دارد .
من تو را دوست دارم پس بچه هایت را هم دوست دارو و بر عکس :
بر حسب شخصیت و میزان آگاهی پدر یا مادر خوانده ، سن کودک ، جایگاه و نقش مادر یا پدر واقعی ، وجود یا عدم وجود برادر یا خواهر نا تنی ، ممکن است رابطه ی نزدیک و تا حدی دوستانه بین آن ها وجود داشته باشد . ولی احتمال بر قراری رابطه ی صمیمی و گرم بسیار کم خواهد بود و چنین موضوعی چندین برابر پدر یا مادر واقعی زمان و انرژی می طلبد .
طبق نظر بهترین مشاوران ایران اگر به طور جدی تصمیم به ازدواج گرفته اید و یا قصد دارید با فردی ازدواج کنید که ازدواج قبلی داشته باید به یک سری مسائل توجه داشته باشید و می توان به این موارد اشاره کرد که فردی را انتخاب کنید که با شما سنخیت بیشتری دارد در زوج هایی که اختلاف سنی بسیار زیادی وجود دارد و یا فرد طلاق گرفته با کسی که همسرش فوت شده ، عدم توافق بر سر داشتن یا نداشتن فرزند در زندگی ، وجود فرزند از زندگی قبلی ، فرد ازدواج نکرده با فرد طلاق گرفته که فرزند داشته باشد ، احتمال اختلافات و مشکلات زناشویی بسبار زیاد است . همانطور که در قسمت قبل نیز اشاره کردیم اگر هنوز از ازدواج قبلی خود ناراحت و خشمگین هستید و بسیاری از مشکلات حل نشده از رابطه ی قبلی خود دارید ، یا اگر عصبی مزاج ، حساس یا افسرده و شکاک هستید و یا مشکل جنسی دارید با مراکز روانشناسی آنلاین در ارتباط باشید و از مشاوران مجرب راهنمایی و کمک بگیرید و در جهت درمان و حل مشکلات خود اقدام کنید و بعد از رسیدن به بهبودی و سلامت روانی می توانید به شروع زندگی مشترک جدید شروع کنید . اگر که برای رفع تنهایی یا دلتنگی و یا مشکلات اقتصادی و حرف ها و حدیث های اطرافیان ، نیاز جنسی و یا به خاطر بچه ها قصد ازدواج دارید ، ازدواج دوباره را فراموش کنید . ازدواج مجدد نیازمند خود آگاهی و انگیزه و هدف درست می باشد و ازدواج به خاطر دلایل گفته شده بسیار اشتباه است و علاوه بر مشکل موجود ، اختلافات دیگیری نیز اضافه خواهد شد . همچنین خود فرد از دلایل طلاق و شکست رابطه ی قبلی با خبر و آگاه شود و به طور کامل آن ها را بررسی کرده و آن ها را شناسایی کند و برای این که مشکلات قبلی در زندگی مشترک جدید تکرار نشوند و بتواند این رابطه را با موفقیت و قوی پیش ببرد و به عبارتی اشتباهات گذشته را تکرار نکند باید آن ها را به طور کامل شناسایی کند و در صدد درمان و حل مسائل بر آید . برای این کار حتما باید از فردی متخصص کمک گرفت که مراکز مشاوره انتخاب نو می تواند به افراد در این زمینه کمک نماید . برای افرادی که از ازدواج قبلی خود صاحب فرزند هستند باید با کودک خود صحبت کنند و نگرانی ها ، احساسات ، نظر و توقعات او را شنیده و درک کنند . می توانید تصمیم ازدواج خود را کاملا به شکل ساده به آن ها توضیح دهید و نظرات آن ها را جویا شوید اگر که با مخالفت شدید آن ها رو به رو شدید باید فرصت لازم را بدهید و برای مدتی تصمیم خود را عقب بیاندازید و در آن عجله نکنید .
دیدگاه خود را بنویسید