مشاوره خانواده توسط روانشناس خانواده خوب در مرکز روانشناسی خانواده به زوجینی که به خاطر عصبانیت روابطشان صدمه دیده ، کمک می کند. آمار های طلاق ، شواهد زیادی در زمینه ی نقش عصبانیت در به هم پاشیدن زندگی های زناشویی ارائه می دهند. بر اساس گفته های روانشناس مرکز مشاوره خوب در تهران عصبانیت زوجین تاثیر به سزایی در رفتار فرزندان می گذارد و همچنین می تواند باعث بروز بسیاری از اختلالات رفتاری  آن ها شود به همین دلیل یادگیری فرایند هایی برای کنترل عصبانیت مرکز روانشناسی در تهران و شرکت در جلسات مشاوره می تواند برای همه افراد خانواده مفید باشد.

طبق نظر دکتر روانشناس خانواده خوب  وجود عصبانیت به شکل مکرر مانند ضرباتی است که به طور مداوم به رابطه زیان می زند. عصبانیت صدمه هیجانی عمیقی را وارد می کند که با ادامه ی این حالت عصبانیت این صدمات بیشتر می شوند و به سختی قابل جبران هستند زیرا که باعث از بین رفتن همدلی و صمیمیت بین زوجین می شود.

متخصص روانشناس خانواده  معتقد است که زوجین عصبانی احساس درماندگی می کنند و هر دو فکر می کنند که فقط در صورتی که طرف مقابل تغییر کند یا بهبود یابد ، اوضاع بهتر خواهد شد و همیشه احساس می کنند فردی که اشتباه کرده طرف مقابل است.

طبق نظر بهترین روانشناس خانواده تهران افراد برای این که عصبانی شوند ابتدا احساس ترس و ناراحتی می کنند و سپس وجود افکاری که به عنوان جرقه ای باعث شروع واکنش خصمانه می شوند. برای این که احساس عصبانیت کنید هم استرس و هم افکار راه انداز لازم هستند. افکار راه انداز عاملی برای تبدیل کردن استرس و ناراحتی را به عصبانیت تبدیل می کند. استرس بدون این افکار فقط باعث به وجود آمدن احساس ناخوشایند می شود.

 


 

 

مشاور روانشناس خانواده کلینیک روانشناسی خانواده انتخاب نو  بیان می کند که افراد از طریق تغییر افکاری که موجب عصبانیت می شوند ، احساس عصبانیت خود را تغییر می دهند. بهترین دکتر روانشناس در تهران پیشنهاد می دهد افکاری که موجب عصبانیت می شوند را تشخیص دهید و آن ها را با افکاری جایگزین کنید که منجر به احساس اختیار و آرامش می شوند.

 مشاور خانواده در مرکز روانشناسی افکار سرزنش گر را معرفی می کند. سرزنش به شکل های مختلف وجود دارد ، شاید آسیب زا ترین نوع سرزنش ها ، برچسب های کلی باشد که در آن ، فرد مقابل را به احمق بودن ، بی عرضه بودن ، بی دقتی و ... متهم می کند. افکار سرزنشگر به خاطر پیش فرض هایی در خصوص نیت فرد مقابل هستند. به اعتقاد دکتر روانشناس خانواده ، پیش فرض ، روش متداولی از ذهن خوانی است که در مورد فرد مقابل پیش فرض هایی می سازید. از طریق همین پیش فرض ها زوجین گمان می کنند که همسرتان عمدا سعی کرده دیگری را ناراحت کند و در نتیجه فرد خشمگین می شود. این باور که همسرتان عمدا شما را عصبانی کرده باعث می شو که احساس قربانی شدن کنید و به شما اجازه می دهد او را تنبیه کرده و به او حمله کنید.

حالت بزرگنمایی در افکار سرزنشی مثل هرگز ، هیچکس ، همیشه که نشاندهنده ی تعمیم بیش از حد هستند نیز استفاده می شود. این کلمات حس آسیب دیدن فرد را تشدید می کند.

جلو گیری از سرزنش ها با دقیق بودن طبق نظر دکتر مشاور خانواده مرکز مشاوره روانشناسی می توان عصبانیت را تغییر داد. طبق نظر مشاور روانشناس خودداری از برچسب های کلی که به همسرتان صفات منفی را نسبت می دهید ، بسیار ضروری است . یک فرد ممکن است در برخی زمینه ها بی مسئولیت باشد اما در برخی زمینه های دیگر ممکن است خیلی مسئولیت پذیر باشد ، برچسب های کلی خیلی به ندرت نسبت به همه ی جنبه های رفتار یک فرد قابل تعمیم هستند. دقیق بودن به معنای این است که  از بزرگنمایی اجتناب کنید.

روانشناس خانواده در ادامه به این موضوع اشاره می کند که موقعی که سعی دارید انگیزه های همسرتان را بفهمید ، دقیق بودن بسیار مهم است . دکتر روانشناس  بیان می کند، بدون دلیل واضح و دقیق ، فرض نکنید که همسرتان حتما قصد دارد به شنا صدمه بزند. در صورتی که همسرتان دلیل انجام کاری را به شما نگفته است ، به خودتان گوشزد کنید که شما فعلا اطلاع دقیقی از افکار او و منابع رفتار های آسیب زای او ندارید. . اگر رفتار همسرتان شما را گیج و مضطرب ساخته برای یافتن انگیزه های احتمالی با او حرف بزنید.